Paradă românească de 1 Decembrie

Am urmărit ceremoniile de Ziua Națională la televizor și am văzut o paradă românească, cu un președinte mult prea țanțoș pentru câte așteptări a înșelat și cu o cireașă în vârf de tort sub forma doamnei Gorghiu – am căutat pe internet să văd despre cine-i vorba și ce caută acolo pentru a descoperi că doamna Alina Gorghiu este al doilea om în statul eșuat de Iohannis.

Știu că e 1 Decembrie, ziua României, și că ar trebui să fiu mai patriot. Dar cum poți fi un bun patriot într-o țară a cărei conducere nu este în stare să emită un act legislativ clar și eficient. (Au schimbat ordonanța cu privire la compensarea și plafonarea prețurilor din energie de nici nu mai știu câte ori într-un an)

Cum poți fi patriot într-o țară în care nimeni din clasa politică nu mai are pic de onoare? Cum poți să te mai prezinți în fața românilor, chiar și de Ziua Națională, când ai adus la guvernare PSD-ul după ce te-ai bătut cu pumnul în piept că cea mai mare realizare a ta a fost îndepărtarea pesedeului de la guvernare.

Știți care-i culmea? Pesedeu’ cel mult hulit chiar pare mai cerebral decât peneleu’ lu’ Iohannis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *